Tevel se je predstavil na uvoznem sejmu v Južni Koreji




10/07/2023


Iztok Živko, generalni direktor podjetja Tevel, se je prejšnji teden v Seulu udeležil enega najpomembnejših uvoznih sejmov v Južni Koreji, »Korea Import Fair Trade«, na katerem so se na skupnem slovenskem paviljonu predstavila slovenska podjetja. Dogodka se je udeležil v sklopu obiska vladno gospodarske delegacije v Južni Koreji.


Odprtja sejma sta se udeležila tudi ministrica za zunanje in evropske zadeve Tanja Fajon in minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han, ki ju je na obisku v Južni Koreji spremljala slovenska gospodarska delegacija. Na investicijsko-poslovni konferenci je Slovenija predstavila svoje poslovno in gospodarsko okolje.

Koreja se uvršča med najbolj industrializirane članice G-20 in eno najbolj konkurenčnih gospodarstev sveta. Je 10. največja gospodarska sila na svetu in 4. največja v Aziji.

V Tevelu smo obisk izkoristili za iskanje novih priložnosti. V pogovorih s potencialnimi partnerji je Iztok Živko predstavil Tevelove izdelke in rešitve za rudarstvo, industrijo, inženiring ter detekcijo plina v javnih objektih in gospodinjstvih.







Zaupajo nam