Tevel se bo predstavil na VIII. balkanskem rudarskem kongresu v Beogradu




23/09/2022

Vodja razvoja v Tevelu Matjaž Javoršek bo imel 28. septembra 2022 predstavitev na VIII. balkanskem rudarskem kongresu, ki bo letos potekal v Beogradu. Predstavil bo novi programabilni kontroler INSNOR – M12. Na kongresu bodo potekala številna predavanja s področja rudarstva.


VIII. balkanski rudarski kongres bo potekal od 28. do 30. septembra 2022 v Beogradu v Srbiji. Gre za mednarodno znanstveno konferenco namenjeno rudarstvu, geologiji in sorodnim področjem. Prireditev, ki običajno poteka vsako drugo leto, povezuje strokovnjake in spodbuja prenos znanja in izkušenj ter krepi gospodarsko sodelovanje, zlasti na Balkanu.

Kompakten programabilni krmilnik tipa INSNOR-M12 je zasnovan za zajem, obdelavo, krmiljenje in prenos podatkov. Podatki se lahko prenašajo v realnem času na velike razdalje preko različnih vodil, npr. v nadzorni center, kjer jih je mogoče predhodno obdelati, vizualizirati, shraniti in posredovati. Krmilnik je zasnovan v skladu s standardi za uporabo v premogovnikih, ki so ogroženi zaradi metana ali premogovega prahu.

Iz podjetja Tevel d.o.o. se bosta kongresa udeležila tudi Iztok Živko in Jože Ogrinc. V srečanju z njimi lahko izveste več o Tevelovih izdelkih in rešitvah za rudarstvo, industrijo, inženiring ter detekcijo plina v javnih objektih in gospodinjstvih.

Podrobnosti dogodka



Zaupajo nam