Tevel se bo predstavil na kongresno sejemskem dogodku Varnost in preventiva 2022




11/10/2022

Kongresno sejemski dogodek Varnost in preventiva 2022 bo potekal v Ljubljani, 13. in 14. oktobra 2022. Nosilna tema dogodka je s pomočjo v varnost in preventivo usmerjenega odgovornega gospodarstva ustvariti vključujočo družbo in celovit trajnostni razvoj. Na dogodku se bo predstavilo tudi podjetje Tevel d.o.o.

V kongresnem delu bodo predstavljene aktualne teme na področju požarne varnosti in varnosti in zdravja pri delu. V sejemskem delu bodo razstavljalci, med njimi tudi Tevel, predstavili ponudbo proizvodov in storitev na omenjenih področjih. Organizatorji želijo izpostaviti tudi izzive, ki jih z vidika varnosti in zdravja pri delu prinašajo nova delovna mesta, požarna tveganja, primere dobre prakse in smiselne cilje ter poti do njih.

Udeleženci se bodo lahko seznanili z novostmi v industriji in rešitvami, tudi iz Tevela.

Tevel lahko obiščete na razstavnem prostoru v Marmorni dvorani 1, prostor M17. Srečate se lahko z generalnim direktorjem Iztokom Živko, vodjo Inženiringa Andrejem Kalškom in vodjo prodaje Sebastianom Liscem in izveste več o Tevelovih izdelkih in rešitvah s področja požarne varnosti.

Podrobnosti dogodka:

Zaupajo nam