Objava razpisa za direktorja družbe TEVEL d.o.o.




15/06/2023

Na podlagi Akta o ustanovitvi družbe z omejeno odgovornostjo TEVEL d. o. o., dne 15. 06. 2023 objavlja razpis za delovno mesto DIREKTOR (m/ž) družbe TEVEL d.o.o.

Razpisni pogoji

Poleg splošnih pogojev za zaposlitev, ki jih določajo splošni delovno pravni predpisi, mora kandidat, ki se bo prijavil na prosto delovno mesto, izpolnjevati še naslednje pogoje:
  • najmanj visoka izobrazba/prva bolonjska stopnja tehnične, pravne, ekonomske smeri;
  • najmanj 5 (pet) let delovnih izkušenj na vodilnih oziroma vodstvenih funkcijah pri pravnih subjektih primerljive velikosti in dejavnosti;
  • strokovne, organizacijske in druge sposobnosti za opravljanje najodgovornejših nalog;
  • aktivno znanje slovenščine, srbohrvaščine in angleščine, znanje dodatnega tujega jezika predstavlja prednost;
  • kandidat ni bil pravnomočno obsojen zaradi kaznivega dejanja zoper gospodarstvo, zoper delovno razmerje in socialno varnost, zoper pravni promet, zoper premoženje, zoper okolje, prostor in naravne dobrine oziroma je, v primeru obsodbe minilo pet let od pravnomočnosti sodbe in dve leti od prestane kazni zapora;
  • kandidat ni bil član organa vodenja ali nadzora družbe, nad katero je bil začet stečajni postopek, pravnomočno obsojen na plačilo odškodnine upnikom v skladu z določbami zakona, ki ureja finančno poslovanje podjetij, o odškodninski odgovornosti, oziroma sta, v primeru pravnomočne obsodbe, minili dve leti od pravnomočnosti sodbe;
  • ni okoliščin, ki bi po določbah Zakona o gospodarskih družbah nasprotovale nastopu funkcije.

Pisna prijava kandidata mora vsebovati:
  • življenjepis, ki naj vsebuje osebne in kontaktne podatke kandidata (vključno z naslovom elektronske pošte). Poleg podatkov o formalni izobrazbi naj življenjepis vsebuje tudi navedbo dokumentov in/ali dokazil o drugih pridobljenih znanjih in veščinah;
  • dokazilo o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe;
  • opis pooblastil in področja dela na vseh vodilnih/vodstvenih delovnih mestih v gospodarskih družbah, z navedbo strokovnih, organizacijskih in drugih sposobnosti za opravljanje najodgovornejših nalog ter dokazila v zvezi s tem iz katerih je razvidno izpolnjevanje pogoja petih let delovnih izkušenj na vodilnih in/ali vodstvenih delovnih mestih/delih primerljivih gospodarskih družb;
  • pisno izjavo kandidata, da za namen tega postopka za zasedbo delovnega mesta, izpolnjuje pogoje iz 5., 6. in 7. alineje zgoraj navedenih razpisnih pogojev.
  • kandidat mora predložiti program dela (razvojne usmeritve družbe, vizijo vodenja in organiziranja dela v družbi v mandatnem obdobju).
Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati, ki strokovno poznavajo področje protieksplozijske zaščite.

Družbeniki bodo s kandidati, ki bodo izbrani v ožji izbor, opravili enega ali več pogovorov, kjer bodo kandidati tudi predstavili svojo vizijo razvoja družbe in program dela.


Rok in naslov za vlaganje prijav
Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev kandidati pošljejo s priporočeno pošto ali osebno vložijo najkasneje do 01. 10. 2023 na naslov: TEVEL d.o.o., Borovniško naselje 7, 1412 Kisovec v zaprti ovojnici z oznako: »NE ODPIRAJ – RAZPIS ZA DIREKTORJA TEVEL D.O.O.«.

Upoštevane bodo samo pravočasne in ustrezno označene prijave. Kot pravočasne se bodo upoštevale prijave, ki bodo osebno vročene oz. bodo prispele po pošti najkasneje do vključno 01. 10. 2023.

Izbrani kandidat bo delo nastopil predvidoma s 01. 01. 2024, delovno razmerje pa bo sklenil za določen čas in sicer za čas trajanja mandata štirih (4) let.

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi v moški slovnični obliki so uporabljeni kot nevtralni za moške in ženske.

Zaupajo nam