Prenosni detektor plina CO2 Scout

Scout je nizkocenoven, majhen merilnik plina CO2, katerega lahko upravljamo na daljavo. Merilnik postavimo v prostor, kjer je velika verjetnost visoke koncentracije plina CO2. Scout bo izmeril vrednosti ne da bi moral biti kdorkoli prisoten v rizičnem območju in ogrožati svoje zdravje.

Vrednosti CO2 lahko odčitamo na pametnem telefonu z aplikacijo in brezžično povezavo z Bluetooth-om. Aplikacijo je mogoče prenesti brezplačno in podpira IOS in Android.

Naprava je primerna v primerih, kjer je velika verjetnost ogroženosti človeškega življenja, npr. gasilci, vinarji ... Kadar je vrednost plina CO2 nad mejno, bo aplikacija Scout opozorila z vidnimi signali, zvočnimi ali z vibriranjem.


Tehnološke prednosti in funkcije

  • Scout je preprost za uporabo in trenutno najbolj ekonomičen prenosni detektor plina CO2 na tržišču. Zlahka se poveže s pametnim telefonom, ki ga že uporabljate.
  • Scout se poveže s telefonom preko Bluetooth vmesnika in komunicira na daljavo. Uporabnik postavi senzor na ogroženo področje in odčita vrednosti CO2 iz varne razdalje.
  • Na pametni telefon brezplačno naložite aplikacijo, ki je bila razvita za IOS in Android pametne telefone.

Zaupajo nam